Å få vere den ein er skapt til å vere <3

Du vakre menneske, som kom til verda med dine gåver og ressurser men og dine utfordingar. Som liten var du kanskje sjenert, forsiktig og tilbakeholden?                                                        Kanskje du trengte tid…

Les meir

Artrose treningsvideoar

Artrose (slitasjegikt) kan gjere ledda stive og smertefulle. Kvardagslege gjeremål, som å reise seg frå stolen , knytte skolisser, hente noko frå golv kan bli vanskelig. Hyppigst rammer ledda i hofter, knær, hender og ryggrad. Ved artrose brytes brusken gradvis ned, og kan etterkvart forsvinne heilt.

Les meir

Me på GMB aktiv helse AS ynskjer deg eit godt nyttår <3

Pågrunn av Covid 19 har me diverre fått ein forsinka oppstart. Dette er berre å beklage men som alle forstår er dette heilt utanfor vår kontroll. Det viktigaste er no at me hindrer smitte og at me kjem sterkt tilbake når alt er under kontroll. Me håpar at alle gruppene er oppe å går frå veke 4.

Les meir

Har du balanse i livet?

Å ha balanse i livet ?? Kva skal til for at du lagar deg eit liv i balanse ? Kva ingridiensar treng du putte i vektskåla di for at du skal…

Les meir

Voss – ei bygd i bevegelse

Det er med glede og takksemd eg syklar gjennom vossabygda i skinande
sol. I det eg syklar heim frå jobb i lokala mine i idrettshallen, møter eg på menneske i aktivitet i alle aldrer og på alle nivå. Fotballbanane boblar over av ivrige fotballspelarar.

Les meir