Laster Arrangementer

Livskraft og glede på Villa Dorothea

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Komplett påmelding Livskraft og glede på Villa Dorothea
Sikra deg plass ved å betale full påmeldingsavgift i dag. Så er det berre å gleda seg!
14.650,00
14 tilgjengelig
Depositum Livskraft og glede på Villa Dorothea
Sikra deg plassen i dag ved å berre betale depositumet på kr 3.000,- Full pris for dette kurset er kr 14.650,- Resterande beløp betales minium 14 dagar før start.
3.000,00
14 tilgjengelig

LIVSKRAFT OG GLEDE

27 mai -3 juni 2023 inviteres du til ei veke med livskraft og glede på Villa Dorothea Retrait! I desse nydelege omgivelsane vil du bli møtt med hjartevarme, gode smil og ein herlig
harmonisk atmosfære. Du vil få anledning til å senke skuldrene, nyte herlige berikande sunne måltider med vegansk vri, drikke vatn frå mineralrike kjelder, få trent både kropp, hjarte og lunger både med trening, djupe pust , bevegelse og lattermuskulatur. Det blir lagt opp til ei spennande fellesutflukt der me dansar til herlige rytmer og hentar livskraft og glede på vegen. Etter endt tur et me Paella i vakre Guadalest. Det vil og bli lagt opp til strandliv og ein shoppingtur til vakre Altea for dei som ynskjer det. Du er hjertelig velkomen kvinne som mann! Kanskje du ikkje har reist alene på tur før, liker å reise alene men savner nokon å reisa med eller er reisevant. Dette er ein tur for alle. Du kan vera godt trent, midt i mellom, eller ikkje trent fra før, da Gunn Marit tilpasser timane til einkvar og har øvingar som utfordrar den spreke og gir mestringsfølelse til den utrente. Gunn Marit Bergstrøm som leiar turen, er utdanna fysioterapeut og Deva yoga instruktør. Ho har lang erfaring som terapeut og innan gruppetrening, idrettsmedisin og anatomy train in
Motion. Ho brenn for å inspirera mennesker til å ta vare på seg sjølv. Dette gjør hun på ein god og omtenksom måte gjennom fysisk trening, mental trening, meditasjon og restitusjon.
Motto hennar er:

Når me finner den gode balansen i livet og kjenner på livskraft og glede, fyrst DÅ kan me stå stødig i livet uavhengig av livsituasjon!

Gunn Marit vil dele raust av si store verktøykasse denne veka. Det gjer ho gjennom å få menneska som er med ho til å kjenne seg trygge og frie, gjennom det kan ein frigjøre spenning som igjen blir transformert til livskraft, energi og livsglede. Gunn Marit geleider deg gjennom veka med sitt sprudlende vesen. Hennes styrke ligger i nettopp å sjå kvar enkelt deltakar, der han eller ho er akkurat den dagen. Nina Fadnes er med som ekstra ressurs på turen. Ho er opprinnelig utdanna økonom og har 12 års erfaring fra næringslivet, men har sidan 2008, etter å tatt utdanninga
komunikologi, læren om kommunikasjon og endringsarbeid jobba med ulike oppdrag gjennom sitt foretak. I 2011 gjekk ho på det Internasjonale Teaterakademiet i Norge, der ho etterutdanna seg som skuespiller. Ho har dei siste åra jobba som veileder og kursholder for kreative grûndere. Ho har også tatt en treårig utdannelse innen teknikken reading. Intuisjon, inspirasjon, kreativitet & leikenhet har vore stikkord for hennar arbeid med skapende mennesker. For å kunne kjenne på kreativitet og livsglede trengs det en liten innvendig opprydning, sammen med noen enkle endringar i kvardagsrutinene. Ho viser deg veg fra sliten og frustrert til struktur og skaperglede uansett yrke og livssituasjon. Ho brenner for å inspirere mennesker til å ta vare på seg sjølv gjennom enkle øvelser innen grensesetting, bevisstgjøringsprosesser, meditasjoner, tips og råd som påvirker hele kroppen, utenpå som inni.

Nina sin styrke er å sjå den enkelte og få fram både alvor og skjemt alt etter situasjon. Med sitt gode smil, glimt i auga og god forteljarkunst sitt latteren laust rundt Nina.

Me blir super glad om du vil vere med oss på tur! Du vil få 3 veganske måltider om dagen, frukt, vatn henta frå drikkevasskjelde i fjellet, morgenkåpe, trening, yoga meditasjon, gongbad og utflukter inkludert i prisen.
Det blir lagt opp til 2-3 faste økter om dagen med ulikt innhold. Det er mulig å legge inn ein strand dag eller to om du ynskjer det istaden. Fly, transport til og fra flyplass og ellers tur på eige initativ er ikkje inkludert i prisen, evt tur  til stranda , shopping etc. Det er mulig å kjøpe økologisk vin til maten. Dette er heller ikkje inkludert i prisen.

Detaljer

Start:
27. mai
Slutt:
3. juni
Kostnad:
3.000,00-14.650,00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Sted

Villa Dorothea
Orxeta, Spain + Google-kart