Lastar Hendingar
  • Denne hending er over.

Livskraft og glede på Villa Dorothea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

LIVSKRAFT OG GLEDE

28 Oktober-4 November 2023 inviteres du til ei veke med livskraft og glede på Villa Dorothea Retrait!

I desse nydelege omgivelsane vil du bli møtt med hjartevarme, gode smil og ein herlig harmonisk atmosfære. Du vil få anledning til å senke skuldrene, nyte herlige berikande sunne måltider med vegansk vri, drikke vatn frå mineralrike kjelder, få trent både kropp, hjarte og lunger både med trening, djupe pust, bevegelse og lattermuskulatur.

Det blir lagt opp til ei nydeleg fellesutflukt der me vandrar langs middelhavet og får frigjort spenningar som me ikkje treng bæra på lenger, og henta livskraft og glede. Etter turen bader me i Middelhavet og et lunsj på stranda.

Du er hjertelig velkomen kvinne som mann. Kanskje du ikkje har reist alene på tur før, liker å reise alene men savner nokon å reisa med, eller er reisevant. Dette er ein tur for alle. Du kan vera godt trent, midt i mellom, eller ikkje trent fra før.

Gunn Marit tilpasser timane til einkvar og har øvingar som utfordrar den spreke og gir mestringsfølelse til den utrente. Gunn Marit Bergstrøm som leiar turen, er utdanna fysioterapeut og Deva yoga instruktør. Ho har lang erfaring som terapeut og innan gruppetrening, idrettsmedisin og Anatomy train in Motion. Ho brenn for å inspirera mennesker til å ta vare på seg sjølv. Dette gjør hun på ein god og omtenksom måte gjennom fysisk trening, mental trening, meditasjon og restitusjon.
Motto hennar er:

«Når me finner den gode balansen i livet og kjenner på livskraft og glede, fyrst DÅ kan me stå stødig i livet uavhengig av livsituasjon!»

Gunn Marit vil dele raust av si store verktøykasse denne veka. Det gjer ho gjennom å få menneska som er med ho til å kjenne seg trygge og frie, gjennom det kan ein frigjøre spenning som igjen blir transformert til livskraft, energi og livsglede. Gunn Marit geleider deg gjennom veka med sitt sprudlende vesen. Hennes styrke ligger i nettopp å sjå kvar enkelt deltakar, der han eller ho er akkurat den dagen.

Nina Fadnes er med som ekstra ressurs på turen. Ho er opprinnelig utdanna økonom og har 12 års erfaring fra næringslivet, men har sidan 2008, etter å tatt utdanninga komunikologi, læren om kommunikasjon og endringsarbeid jobba med ulike oppdrag gjennom sitt foretak. I 2011 gjekk ho på det Internasjonale Teaterakademiet i Norge, der ho etterutdanna seg som skuespiller. Ho har dei siste åra jobba som veileder og kursholder for mennesker som er sensitive og sensitive gründere. Ho har også tatt en treårig utdannelse innen teknikken reading.

Forståelse, inspirasjon, intuisjon & livsglede har vore stikkord for hennar arbeid med mennesker som er ekstra sensitive. For det ER annerledes å være sensitiv i møte med hverdagen og i samfunnet generelt. Det merkes i alle mellommenneskelige møter, enten om det gjelder kollegaer, venner eller familie. Nina vil vise veien du kan gå, fra sliten og overveldet til oversikt og livsglede. Ho brenner for å inspirere mennesker til å ta vare på seg sjølv gjennom enkle øvelser innen grensesetting, bevisstgjøringsprosesser, meditasjoner, tips og råd som igjen vil føre til overskudd og økt livsglede.

Nina sin styrke er å sjå den enkelte og få fram både alvor og skjemt, alt etter situasjon. Med sitt gode smil, glimt i auga og god forteljarkunst sitt latteren laust rundt Nina.

Me blir super glad om du vil vere med oss på tur!

Du vil få 3 veganske måltider om dagen, frukt, vatn henta frå drikkevasskjelde i fjellet, morgenkåpe, trening, yoga meditasjon, gongbad og utflukter inkludert i prisen.
Det blir lagt opp til 2 faste økter om dagen med ulikt innhold. Det er mulig å legge inn ein strand dag eller to om du ynskjer det istaden.

Fly, transport til og fra flyplass og ellers tur på eige initativ er ikkje inkludert i prisen, evt tur  til stranda , shopping etc. Det er mulig å kjøpe økologisk vin til maten. Dette er heller ikkje inkludert i prisen.

Detaljar:

Start:
28. oktober
Slutt:
4. november
Billettpris:
3.000,00–14.650,00
Kategori:
Merkelappar:
,
Nettstad:
gmbaktivhelse.no

Lokale

Villa Dorothea
Orxeta, Spain + Google-kart

Arrangør

Gunn Marit Bergstrøm
Phone
91878239
E-post
gunnmarit@gmbaktivhelse
View Arrangør Website